Archívum ARCHÍVUM Facebook Link Fej shape shape shape shape shape
Cimbi

Cimbi

Szerelem a Cimbora-táborban

Cimbi naplója


Na ez a vakácijo is jo hamar elrepült. A zórák sokal lasabban telnek, mind a vakácijok. Azétt jo vót. Én ültem hátradölve a strandon, s a vót osztájtársaim kinlodtak a képeségvizsgán. Csak jo vót, hogy megbuktam párszor. Már a pof heje se fáj, sa fülem is szépen viszafort. A pótvizsga könnyű vót, nekem már nagy a tapasztalatom, sazét a tapasztalat sokat számit.

A legjobb a Cimbora táborba vót. Oda meghivtak mindenkit, aki valamiket irt a lapba. Aszonták a zokosokat hivták meg. Hát rajtam kivül én csak nagyokosokat láttam és Őt. Met Ő is ott vót a táborba. Az egy 7 alatt sajnos keveset beszéltünk egymással. Ő is mindig 1 mással beszélt, én pedig keveset beszélek, met apuci szerint sok beszéd szegénség, sén inkáb gazdag akarok lenni. A másik gyermeknek persze egy picit átrendesztem a zarcát, amikor meglátam, hogy csapja a szelet.
Na, a táborba vótak sok felnőtek, ami furcsa, met aszonták, gyermektábor a gyermeklap iroinak. A felnőtt lapba se irnak gyerekek, akkor nem tudom a sok felnöttek mit kerestek ott. A férfiak mind bajuszosok, lehet csak akkor irhat valaki a lapba, ha bajuszos. A nénik nem vótak bajuszosok, ők inkáb kedvesek vótak. Kirándultunk, jáccottunk sijen dolgok. Ingyen vót minden, jo sokat ettem. Ő is ott vót végig. Ő gyönyörű. Szebb mind 1 naplemente, vagy mind 1 nyári zápor. Még a sárgahasú unkánál is szebb, met neki barna a hasa. Szép méj köldöke van, igaz, kicsit megtelt a tábor alat, met nem mertek a lányok fürödni sokat, aszitték, mi leskelődünk. Nekem így is Ő teccet legjobban. Eccer fejbe dobtam 1 labdával ső jol hátbavágott, de más szerelmi kapcsolat nem létesült kösztünk. Asztán vége let a tábornak, smi címet cseréltünk. Sajnos kéccer, így az enyémet kaptam meg tőle :-(
Itthon jo a hangulat mióta apuci munkahejet változtatott. Nem tudom, hol dolgozik, de hideg lehet ot, met este, amikor menyen el, akkor mindig simaszkot teszen és kesztyüt huz a kezire. Persze a lényeg, hogy sokat keres, és költözünk új házba. Aszonták külön szobám lessz, hogy jobban tuggyak tanulni. Kiváncsi leszek a zúj évre.
Nektek sikeres tanévet és kedves tanárokot kivánok. Persze ez utobi nehéz, met kedves tanár ritka mind a fehér holló, saz is csak addig kedves, amig fejbeveted a krétával, vagy puskázol, vagy szeget teszel a székire, vagy bekened a kilincset pasztával. Met a tanárok nem értik a humort, az a baj. De mi diákok tarccsunk össze! Javasolnám, hogy legyen félóra minden szünet! Éjjen a csengő! Soxor ölelek minden tanármérgesittő diákot.
Ui. Ha valakinek van +ba egy digitális fénképezögépe, akkor külgye el nekem, cserébe tudnék küldeni egy alig használt matekönyvet.